Kamehameha!!

Det er en god dag for drageboldfans, da Bandai Namco har skabt et helt nyt drageboldspil for spillerne.



På trods af at der er så mange dragon ball-spil derude, ser denne en ganske anderledes ud. Den største forskel er, at det er et asynkront online-overlevelsesspil snarere end de typiske slående DBZ-spil, vi har set tidligere. Spillet handler om 7 overlevende mod en supermægtig skurk.

Dragon Ball: The Breakers Gameplay

Du spiller enten som skurken a.k.a. raider, der invaderer planeten, eller du spiller som en af ​​de syv overlevende. Raiders vil være blandt de mest ondskabsfulde skurke i Dragon Ball og DBZ-universet, nemlig kulde , Celle , og Majin Buu , og forhåbentlig vil der blive set mere i fremtidige opdateringer. Raideren har fået ekstraordinære beføjelser til at ødelægge alt for at forhindre de overlevende i at flygte.

De overlevende formodes at flygte ved hjælp af en tidsmaskine, mens de undviger angrebene fra raideren. De overlevende får et væld af metoder til at flygte fra raideren og også våben til at kæmpe mod raideren, men desværre ingen superkræfter. Du får dog også chancer for at slå raideren tilbage Dragon Change som giver dig mulighed for midlertidigt at forvandle dig til helte.

Og hvis det lykkes dig at samle alle de syv dragebolde på en given tid, så kan du tilkalde den ønskegivende drage Shenron , som giver dig yderligere fordele mod raideren. Men vær forsigtig, da raideren også kan tilkalde dragen.

Her er den officielle annonceringstrailer for spillet:

For de utålmodige spillere er en global beta-test for spillet blevet annonceret! Lad os gå!!

Lukket betatestdatoer for Dragon Ball: The Breakers

Beta-testen denne weekend giver dig en chance for at teste spillet, før det faktisk udgives.

Den lukkede beta-test afholdes den 4thog 5thdecember på følgende tidspunkter:

    Session 1: 12/3 (fre) 18:00 - 22:00 PST / 12/4 (lør) 3:00 - 7:00 CET Session 2: 12/4 (lør) 4:00 - 8:00 PST / 12/4 (lør) 13:00 - 17:00 CET Session 3: 12/4 (lør) 10:00 - 14:00 PST / 12/4 (lør) 19:00 - 23:00 CET Session 4: 12/4 (lør) 18:00 - 22:00 PST / 12/5 (søn) 3:00 - 7:00 CET

Du kan kun downloade det lukkede betaspil, hvis du nåede at tilmelde dig inden 30thNovember.

Her er den officielle Twitter-meddelelse for begyndelsen af ​​den lukkede betatest:

Udgivelsesdatoen og vurderingerne for det fulde spil er endnu ikke besluttet, men det er blevet bekræftet, at det udgives i 2022. Når det er tilgængeligt, kan spillet downloades fra steam eller på PS4, Nintendo Switch og Xbox One platforme.

Der er blandede meninger fra spillere og fans lige nu, men det virker som et ret interessant spil at spille med en gruppe venner. Så her ser vi frem til et sjovt gameplay!